Tuesday Mar 05, 2024

Talk of The Tin - SXSW EDU 4 maart 2024

Howdy Folks! 🤠 🆚

 

We zijn vanmorgen van start gegaan met SXSW EDU 2024, en we duiken meteen een week lang volledig in de wereld van excellent onderwijs. Van 4 tot 8 maart verandert Austin, Texas in dé wereldwijde ontmoetingsplaats voor het uitwisselen van ideeën, het verbinden met vakgenoten en het vormgeven van de toekomst van onderwijs.

Onder de aangename Texaanse zon dompelen we onszelf onder in sessies die van alles behandelen, van innovatieve onderwijsmethoden tot urgente sociaal-economische kwesties in het onderwijs. Of het nu gaat om het aanpakken van raciale ongelijkheden of het verkennen van de mogelijkheden van immersive AI, elk onderwerp prikkelt onze inspiratie en voedt onze passie voor vooruitgang.

Check onze onze dagelijkse podcast, 'Talk of The TIN', terwijl we de hoogtepunten, inzichten en concrete leerpunten van elke conferentiedag bespreken. Onze teamleden, Patrick de Hollander, Bouke Schouten, voormalig Huisbaas van het Techniek Innovatie Huis, Erik Woning, en Timothy Meurink™️ nemen je mee door deze eerste dag. Wat viel op, waar werden zij enthousiast van en wat kunnen zij concreet toepassen binnen het MBO Onderwijs?

Heb je zelf vragen of opmerkingen voor onze collega's? Laat ze dan onderstaand in de comments weten.

Luister nu op je favoriete podcastplatforms:

- Spotify: https://lnkd.in/edfDmQkf:

- Apple Podcasts: https://lnkd.in/d2E8Gxr3

- Google Podcasts: https://lnkd.in/dZG7taDm

Stay tuned, Folks! 😁

Laten we samen innoveren, ervaren en de toekomst van MBO-onderwijs vormgeven. 🎓✨ #innoveren #ervaren #creëren #mbo #onderwijs #innoveer #beleef #maak

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2022 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320