Thursday Feb 29, 2024

Talk Of The Tin - Educational Design Expedition binnen het MBO

En weer staat er een nieuwe podcast 'Talk of The Tin' voor je klaar! Deze keer over de EDEX bijeenkomst bij ons in het Techniek Innovatie Huis

ūüéď Onderwijs evolueert voortdurend, zeker binnen het MBO. Onze docenten, onderwijskundigen en managers zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen van innovatieve onderwijsmethoden die echt werken voor onze grote diversiteit aan studenten. .

Maar hoe werkt dat dan precies? Wat heb je nodig? En hoe zet je idee√ęn en opgedane inspiratie om naar concrete onderwijstoepassingen?

In deze aflevering van Talk of The TIN bespreken¬†Timothy Meurink‚ĄĘÔłŹ,¬†Karin Holderbusch¬†(Onderwijskundige School voor ICT),¬†Monique Kapteijn¬†(Onderwijsadviseur¬†ROC Mondriaan) en¬†miranda knijff¬†(Docent bij School voor Beauty, Hair & Fashion) de¬†Educational Design Expedition, waarbij het eigenaarschap over het onderwijsontwerp en de intrinsieke motivatie van docenten centraal staan. De Educational Design Expedition beweging streeft ernaar om het praten over onderwijs om te zetten in actie. Het doel is om inspirerende en effectieve oplossingen te vinden voor de uitdagingen van het moderne onderwijs.

 Vanaf nu beschikbaar op alle bekende podcastkanalen:
- Spotify: https://lnkd.in/edfDmQkf:
- Apple Podcasts: https://lnkd.in/d2E8Gxr3
- Google Podcasts: https://lnkd.in/dZG7taDm

#onderwijsinnovatie¬†#EDEX¬†#educationaldesign¬†#Innoveer¬†#Beleef¬†#Maak¬†#mbo¬†#podcast¬†#talkofthetin¬†Frank van den Ende¬†ūüĆü

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2022 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320