Wednesday Mar 06, 2024

Talk of The Tin - SXSW EDU 5 maart 2024

🚀 Van laaggeletterdheid naar het filteren van white noise: dit was dag twee van SXSW EDU!🎙️

Dag twee van SXSW EDU was weer een ware rollercoaster van inspiratie en leerzame momenten!

De dag begon vanmorgen met een krachtige keynote over de schrijnende realiteit van laaggeletterdheid in de Verenigde Staten. Spencer Russell, een leraar en Instagram-celebrity, deelde op indrukwekkende wijze persoonlijke verhalen die ons allen raakten. Een wake-up call voor de immense uitdagingen waar miljoenen Amerikanen dagelijks mee te maken hebben.
Maar dat was nog maar het begin! We dompelden ons onder in verschillende sessies, variërend van het ontwerpen van inclusieve leerscholen tot het verkennen van de mogelijkheden van AI in onderwijs, en soms zelfs een verrassende doch teleurstellende wending qua sessie... Beetje jammer.

Natuurlijk mochten onze vaste gasten Bouke Schouten, Patrick de Hollander en presentator Timothy Meurink™️ niet ontbreken, samen met onze speciale gast van vandaag, Pablo Andrés Ortiz de Zaldumbide (Erasmus X) 🎤

Benieuwd naar de hoogtepunten, inzichten en concrete leerpunten van deze dag? Luister dan nu naar onze podcast, 'Talk of The TIN'. Heb je zelf brandende vragen of opmerkingen voor ons team die we kunnen behandelen in de volgende podcast? Laat ze achter in de comments hieronder!

Mis het niet! Luister nu naar 'Talk of The TIN' op je favoriete podcastplatforms:

Stay tuned, Folks! 😁

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2022 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320