Thursday Mar 07, 2024

Talk of The Tin - SXSW EDU 6 maart 2024

Begin de dag met een lach! ūüėÄ ūüėĀ ūü§£

Dag 3 van SXSW EDU begon met een inspirerende keynote van Sarah Rose Siskind, waarin ze het belang van humor benadrukte bij het overbrengen van complexe STEM-onderwerpen. Haar verfrissende benadering liet zien hoe humor niet alleen de leerervaring verbetert, maar ook bijdraagt aan zelfvertrouwen, creativiteit en empathie.

Bouke Schouten¬†was aanwezig bij een sessie over mentale gezondheid bij studenten. We waren aanwezig bij een netwerkevenement met Young Professionals waarbij we nieuwe connecties hebben gelegd en waardevolle ervaringen hebben gedeeld. En waar¬†Timothy Meurink‚ĄĘÔłŹ¬†by far de oudste was...¬†Patrick de Hollander¬†kreeg de hele zaal op zijn hand door iedereen het woord 'Scheveningen' te laten uitspreken. Dat was lachen!

Een boeiende sessie was die over Scholastic Esports, een initiatief dat competitief gamen integreert in het onderwijs. Dit biedt niet alleen nieuwe mogelijkheden voor studenten, zoals studiebeurzen en verhoogde betrokkenheid, maar bevordert ook inclusiviteit en bereidt studenten voor op de toekomst.

Podgast Mike Yates van Texas University vertelt over zijn sessie waarin hij ons meenam in een verhaal over het ontwerpen van de toekomst van leren. Zijn inzichten en expertise op het gebied van ontwerp en onderwijs waren inspirerend en verfrissend.

Mis het niet! Luister nu naar 'Talk of The TIN' op je favoriete podcastplatforms:

- Spotify: https://lnkd.in/edfDmQkf:
- Apple Podcasts: https://lnkd.in/d2E8Gxr3
- Google Podcasts: https://lnkd.in/dZG7taDm

Heb je zelf brandende vragen of opmerkingen voor ons team die we kunnen behandelen in de volgende podcast? Laat ze achter in de comments hieronder!

Stay tuned, Folks! ūüėĀ

‚ú®¬†#innoveren¬†#ervaren¬†#cre√ęren¬†#mbo¬†#onderwijs¬†#innoveer¬†#beleef¬†#maak¬†#SXSW

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Copyright 2022 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320